Mijn persoonlijke verhaal;

Ook ik ben begonnen met een poppetje met harkjes. Als klein meisje hield ik mijzelf altijd bezig met creatief bezig zijn, kleuren, tekenen, schilderen, knutselen. Dit ben ik eigenlijk altijd blijven doen, waardoor ik mijzelf verder heb ontwikkeld.

In 2018 kwam ik in een lastigere periode terecht, uiteindelijk heb ik mij dankzij deze periode weten te specialiseren in defensie en politie tekeningen. Deze specilialisatie heeft bijzondere en mooie dingen, mensen en gebeurtenissen gebracht.

Ik kwam ooit een tekst tegen op internet dat als volgt was: 'Als je iets van een artiest koopt, koop je meer dan een kunstwerk, Je koopt honderden uren aan fouten en experimenten. Je koopt jaren van frustratie en momenten van pure blijdschap. Je koopt niet maar één kunstwerk, je koopt een stukje van iemands hart, een stukje van iemands ziel, een klein stukje van het leven van iemand anders dat allemaal is verwerkt in een kunstwerk.' Ik vind dat deze zeer toepasselijk is en spreekt voor zich. 


Met mijn kunst hoop ik andere mensen te kunnen inspireren, te motiveren, en te raken. Om een verhaal te vertellen waar je geen woorden bij nodig hebt. Mijn doel is om altijd iets op doek of op papier te zetten waar ik altijd ook 100% tevreden over ben.


Kunst is toch echt wel het mooiste geschenk. :)

Kim's Kunst / Kim Defence Drawings
Algemene Kunstwerken,- Defensie,- politie & logo ontwerp
E-mailen
Info
Instagram